Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

" Της Κακομοίρας " (1963) - Κώστας Χατζηχρήστος

" ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ " (1963)
Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Ντίνος Κατσουρίδης
Σενάριο: Ντίνος Κατσουρίδης
Πρωταγωνιστούν: Κώστας Χατζηχρήστος(Ζήκος), Νίκος Ρίζος(Κιτσάρας Μπούρμπουρης), Κώστας Δούκας (Παντελής Σκουφάντελος), Μαρίκα Νέζερ (Δέσποινα), Ντίνα Τριάντη (Λίτσα), Νίκος Φέρμας (Μανώλης), Θανάσης Μυλωνάς (Αργύρης), Νέλη Παππά (Φιφίκα),Γιώργος Βελέντζας (Μήτσος)
Διάρκεια: 81΄
Είδος: Κωμωδία
Έτος: 1963
Μια ακόμα Κλασσική Κωμωδία που χαρίζει απίστευτες στιγμές γέλιου με τις λογομαχίες του μπακαλόγατου (υπάλληλου μπακάλικου), Ζήκου και του αφεντικού του, ιδιοκτήτη του μπακάλικου, Παντελή. Η Ταινία αυτή, μαζί με την "Ο Ηλίας του 16ου" και "Ο Κύριος Πτέραρχος" αποτελούν τις καλύτερες στιγμές του Κώστα Χατχηχρήστου.
Μιά απολαυστική ταινία με εξαίρετες ερμηνείες που βασίστηκε στο ομώνυμο θεατρικό έργο των Χρήστου και Γιάννη Γιαννακόπουλου (1962). Ρυθμίστε τον ήχο γιατί είναι στην διαπασών ! Χαλαρώστε και δείτε την!!!

Για Μένα


Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο.
Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου, και να τις μοιραστώ με φίλους και δικούς μου ανθρώπους.
Αχιλλέας

Πρόσφατες Αναρτήσεις
από την Λίστα των Ιστολογίων μου

Back to TOP  

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008