Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

"Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα κι ο Κοντός" - (1961)

"Ο ΚΛΕΑΡΧΟΣ, Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ" (1961)
Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Τσιφόρος Νίκος
Σενάριο: Τσιφόρος Νίκος, Βασιλειάδης Πολύβιος
Πρωταγωνιστούν: Αυλωνίτης Βασίλης, Βασιλειάδου Γεωργία, Ρίζος Νίκος, Λάζου Πόπη, Ρίζου Έλσα, Βογιατζής Γιάννης, Τσιτσόπουλος Γιώργος, Παππά Νέλλη, Μαυρόπουλος Άγγελος. Χρέλια Γοργώ, Αποστόλου Ζέτα, Αυλωνίτης Γιάννης, Ντάρλας Δ.
Διάρκεια: 89΄
Είδος: Κωμωδία
Έτος: 1961
Τρία Ιερά τέρατα της Ελληνικής Κωμικής Σκηνής εμφανίζονται σε αυτή την ταινία: ο Βασίλης Αυλωνίτης, η Γεωργία Βασιλειάδου και ο Νίκος Ρίζος. Το εξαιρετικά σπιρτόζικο σενάριο ανήκει στους ταλαντούχους κωμικογράφους και γελοιογράφους: Νίκο Τσιφόρο και Πολύβιο Βασιλειάδη και αποτελεί μεταφορά στην οθόνη του επιτυχημένου ομόνυμου Θεατρικού έργου των ιδίων.

Το σενάριο κινείται αυστηρά στο πλαίσιο της πολυδοκιμασμένης εμπορικά συνταγής: "Προσπάθεια του συζύγου για ένα ερωτικό διάλειμμα από την συζυγική ρουτίνα". Μιά κωμωδία καταστάσεων και ανατροπών. Χαρείτε την ...

Αν θέλετε να δείτε μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την ταινία κάντε κλικ --->εδώ

Για Μένα


Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο.
Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου, και να τις μοιραστώ με φίλους και δικούς μου ανθρώπους.
Αχιλλέας

Πρόσφατες Αναρτήσεις
από την Λίστα των Ιστολογίων μου

Back to TOP  

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008