Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

"Τα Κίτρινα Γάντια" - Μια Αξεπέραστη Κωμωδία

Από τις πολυαγαπημένες ταινίες του Παλαιού Καλού Κωμικού Κινηματογράφου. Την έχω δει αμέτρητες φορές και σίγουρα θα την δω άλλες τόσες !!! Συμπάσχω με τον δύστυχο Ορέστη και νομίζω ότι ο καθένας θα έκανε το ίδιο κάτω από τις ίδιες συνθήκες και τις απίστευτες συμπτώσεις !!! Εκπληκτικές ερμηνείες.
Ο Γιάννης Γκιωνάκης (Μπρίλης) και ο Νίκος Σταυρίδης (Ορέστης) στις καλύτερες στιγμές τους. Χαρείτε την.........

"ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ" (1960)
Στο παραπάνω ενσωματωμένο Video Player υπάρχει ολόκληρη η ταινία (όχι απόσπασμα) με καλή εικόνα και ήχο από το Διαδύκτιο. Αν έχετε καιρό, κέφι και θέλετε να δείτε όλη την ταινία για να ξαναθυμηθείτε τις απίστευτα κωμικές σκηνές και τους εκπληκτικούς διαλόγους, κάντε απλά ένα κλίκ στο play
Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος
Σενάριο: Αλέκος Σακελλάριος
Πρωταγωνιστούν: Νίκος Σταυρίδης, Μάρω Κοντού, Γιάννης Γκιωνάκης, Μίμης Φωτόπουλος, Βούρτση Μάρθα , Λάζου Πόπη , Ζερβός Παντελής , Λινάρδου Νίκη , Δούκας Κώστας , Βλαδίμηρου Υβόννη , Τζίφος Γιώργος , Καραβουσάνος Πάνος , Μπέλλος Γιώργος , Παλιεράκης Παντελής
Διάρκεια: 84΄
Είδος: Κωμωδία
Έτος: 1960
Κινηματογραφική διασκευή της θεατρικής κωμωδίας "Η Ρένα Εξώκειλε" των Σακελλάριου / Γιαννακόπουλου. Είναι το μοναδικό σενάριο στην ιστορία του Ελληνικού Κινηματογράφου που στηρίζεται σε μια σειρά από απίστευτες συμπτώσεις. Η μαεστρία όμως των δύο συγγραφέων, τις κάνουν να περνούν απαρατήρητες.

Υπόθεση:
Η παθολογική ζήλια του Ορέστη, για τη γυναίκα του Ρένα, τον κάνει καχύποπτο για ο΄τιδήποτε συμβαίνει γύρω τους. Όμως τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα όταν κατά την διάρκεια ενός ξαφνικού επαγγελματικού ταξιδιου του Ορέστη, μια σειρά απο συμπτώσεις θα τον οδηγήσουν στη βεβαιότητα ότι η γυναίκα του τον απατά, εξασφαλίζοντας μάλιστα και το πειστήριο του "εγκλήματος", τα κίτρινα γάντια της.

Αν θέλετε να δείτε μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την ταινία κάντε κλικ --->εδώ

Για Μένα


Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο.
Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου, και να τις μοιραστώ με φίλους και δικούς μου ανθρώπους.
Αχιλλέας

Πρόσφατες Αναρτήσεις
από την Λίστα των Ιστολογίων μου

Back to TOP  

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008