Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Πως να εκπαιδεύσετε τον Δράκο σας

"How to train your Dragon"

Η ταινία είναι γυρισμένη από την Dream Works Animation, το στούντιο που βρίσκεται πίσω από τις επιτυχίες Σρεκ, Μαδαγασκάρη και Kung Fu Panda. Βίκινγκς, δράκοι και ένας... ασυνήθιστος ήρωας αποτελούν τα υλικά της ταινίας.

Πρόκειται για μια κωμική περιπέτεια που λαμβάνει χώρα στο μυθικό κόσμο των Βίκινγκς και των δράκων, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Κρεσίντα Κάουελ.

Η ιστορία αφορά σε έναν έφηβο Βίκινγκ, τον Ψάρη, που μένει στο νησί του Μπερκ, όπου η καθημερινή μάχη με τους δράκους είναι τρόπος ζωής. Ο χαρακτήρας, όμως, του Ψάρη δεν ταιριάζει ούτε με τη φιλοσοφία της φυλής του ούτε και με αυτήν του αρχηγού της που συμπτωματικά… είναι κι ο πατέρας του εφήβου. Όταν ο Ψάρης συναντά έναν τραυματισμένο δράκο όλα όσα ήξερε για τους δράκους ανατρέπονται...!!

To Trailer της Ταινίας


Για Μένα


Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο.
Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου, και να τις μοιραστώ με φίλους και δικούς μου ανθρώπους.
Αχιλλέας

Πρόσφατες Αναρτήσεις
από την Λίστα των Ιστολογίων μου

Back to TOP  

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008